Wypróbuj BlurMe jako gość i zacznij pracę na koncie
Zaktualizowano 29 wrz 2026
Co zrobisz
Poznaj różnice między korzystaniem jako gość a pracą na koncie, a następnie po zalogowaniu rozpocznij projekty, które chcesz zachować.
1. Wypróbuj plik przed rejestracją
Bez logowania otwórz stronę przesyłania wybranego produktu i spróbuj edytować jeden plik. Jeśli przy wybranej operacji pojawi się komunikat o zalogowaniu lub aktualizacji planu, postępuj zgodnie z nim. Nie zakładaj, że dostęp gościa obejmuje wszystkie płatne funkcje.

2. Zachowaj pliki z wersji próbnej
Pliki przesłane jako gość są tymczasowe. Interfejs gościa informuje, że przesłane pliki są automatycznie usuwane po 24 godzinach. Oryginały i pobrane wyniki przechowuj na swoim urządzeniu. Utworzenie konta nie oznacza, że wcześniejszy projekt gościa został do niego automatycznie przeniesiony.
3. Zacznij pracę na koncie
Zarejestruj się przez e-mail lub Google, a potem loguj się tą samą metodą. Prześlij oryginał z panelu i sprawdź, czy projekt pojawił się na właściwym koncie. Otwórz go ponownie, aby sprawdzić, czy zmiany zostały zachowane.
4. Sprawdź dostęp w planie Free
Nowe konta zaczynają w planie Free. Obecny plan Free nie zużywa kredytów, dodaje znak wodny do eksportowanych plików i ogranicza eksport filmów do 10 sekund i 1080p. Plan wymagany dla rozmycia magicznego, efektów tła, przesyłania wsadowego i innych funkcji sprawdź w cenniku i na ekranie danej operacji.
Kontynuuj zadanie
Uporządkuj projekty w folderach lub skorzystaj z przewodnika dla zadania w danym studiu. Jeśli potrzebujesz płatnego planu, porównuj razem funkcje, limity przesyłania i kredyty.
Sprawdź aktualne plany i limity