Uporządkuj projekty w folderach i wznów edycję

Zaktualizowano 29 wrz 2026

Co zrobisz

Zgrupuj powiązane pliki w folderze i ponownie otwórz projekt, aby kontynuować edycję. Oryginalne pliki przechowuj także na swoim urządzeniu.

1. Utwórz folder

Po zalogowaniu wybierz w panelu „Nowy folder” w obszarze folderów. Wpisz nazwę, która identyfikuje Twoją pracę, i utwórz folder. Wybierz folder i sprawdź wyświetlaną nazwę.

W tym przykładzie użyto dwóch geometrycznych próbek: support-organize-01.png i support-organize-02.png. Umieść je w folderze 정리할 사진 / Incoming Photos i utwórz folder docelowy 편집 연습 / Editing Practice.

2. Dodaj projekty

Otwórz folder 정리할 사진 / Incoming Photos. Przeciągnij z pustego miejsca wokół obu miniatur lub zaznacz pole wyboru każdego projektu. Sprawdź, czy górny pasek pokazuje 2 wybrane pliki, a następnie wybierz „Przenieś do folderu”.

Wybrane pliki support-organize-01.png i support-organize-02.png oraz przycisk „Przenieś do folderu” na górnym pasku
Po zaznaczeniu obu próbek górny pasek pokazuje 2 wybrane pliki i przycisk „Przenieś do folderu”.

W oknie przenoszenia wybierz 편집 연습 / Editing Practice jako folder docelowy.

Wybrany wiersz folderu docelowego 편집 연습 / Editing Practice w oknie przenoszenia
Wiersz folderu docelowego w oknie przenoszenia: wybrano 편집 연습 / Editing Practice.

Wybierz „Przenieś” u dołu tego samego okna. Sprawdź komunikat o zakończeniu, a następnie otwórz folder docelowy i upewnij się, że znajdują się w nim oba pliki.

Przyciski „Anuluj” i „Przenieś” u dołu tego samego okna przenoszenia
Wybierz „Przenieś” u dołu tego samego okna.

3. Zmień nazwę folderu

W menu folderu wybierz „Zmień nazwę”. Wpisz nową nazwę 정리한 작업 / Organized Work i wybierz „Zmień”. Sprawdź, czy wyświetla się nowa nazwa folderu i czy nadal zawiera te same dwa projekty.

Okno „Zmień nazwę folderu” z wpisaną nazwą 정리한 작업 / Organized Work oraz przyciskami „Anuluj” i „Zmień”
Okno „Zmień nazwę folderu” z nazwą 정리한 작업 / Organized Work.

4. Wznów edycję

Otwarcie projektu zdjęcia lub filmu przenosi do jego studia, także po eksporcie. Wyeksportowany plik PDF otwiera stronę wyniku; wybierz „Edytuj”, aby wrócić do edytora PDF. Przed kontynuowaniem sprawdź oryginał i zapisany stan edycji.

Image Studio z oryginalną żaglówką w ponownie otwartym pliku support-organize-01.png i 0 celami
Image Studio po ponownym otwarciu pliku support-organize-01.png z uporządkowanych plików. Sprawdź oryginalną żaglówkę i 0 celów.

5. Zapisz zmienione wyniki

Po zmianie edycji wyeksportuj nowy wynik, pobierz go i otwórz na swoim urządzeniu. Wcześniej pobrane pliki nie aktualizują się automatycznie. Eksport folderu i sprawdzanie pliku ZIP opisuje przewodnik o wielu zdjęciach.

Jeśli musisz coś usunąć

Przed usunięciem folderu przejrzyj jego projekty i przenieś w inne miejsce wszystko, co chcesz zachować. Przed podjęciem decyzji przeczytaj w oknie potwierdzenia liczbę plików i zakres usuwania. Usuwanie plików i usuwanie konta to osobne czynności.

Powiązane przewodniki

Czy ten artykuł był pomocny?

Powiązane artykuły

Wciąż potrzebujesz pomocy?

Nasz zespół wsparcia jest tutaj. Zwykle odpowiadamy w ciągu 1 dnia roboczego.

Skontaktuj się ze wsparciem